kansikuva

kansikuva

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Sateinen lauantai


Tänään päätettiin äidin kanssa lähteä aamulla käymään Lahdessa alennusmyynneissä, koska keli näytti sateiselta ja ei ollut tänään muutakaan ohjelmassa. Ensin käytiin Lahden torilla ostamassa tuoreita kesän antimia mm. perunaa, kurkkua, tomaattia ja parsaa. Oli muuten tosi hyvän näköisiä ja makutestiin pääsivät jo heti kotiin tullessa. Torilla tavattiin mun toinen kummitädeistäni ja päätettiin mennä yhdessä testaamaan Lahteen avatun SinneStoren yhteydessä olevaa kahvilaa. Otettiin kaikki Café au Lait. Täytyy kyllä antaa täydet pisteet kaupalle. Oli kyllä tosi hyvän makuinen kahvi ja hinta-laatu suhde oli ihan oikea. Toivottavasti kauppa/kahvila menestyy hyvin ja olisi kiva saada kaupan puolelle myös lisää naisten vaatteita. 

Käytiin vielä kahvi hetken jälkeen kiertelemässä Triossa, josko sieltä löytyisi jotain kivoja vaatteita alennusmyynneistä. Ja tietenkin sieltä sit tarttu muutamat jutut mukaan. Naisena olemisen kirous! Mutta kaikki tuotteet oli kyl alennuksessa et kokonais summasta ei tullu mikään päätä huimaava :) Ja täytyy kyl sanoo et löyty kyllä tosi hyödyllisiä juttuja ja semmosia mitä oon jo kaivannu pidempään. Aina miettiny et noi pitäis ostaa niin nyt sai ostettua alennuksesta kyseiset tuotteet. Ja mitä sitten löysin niin ihan  perus tavallinen V-aukkonen t-paita, valkoinen neulepaita ja uudet aurinkolasit (edelliset olikin linsseistä jo ihan naarmuilla :D).

Huomenna jos aikaa riittää niin meinasin kirjoitella "kohti unelmaa"-lisäpostauksen. Kerron vähän millasta oli VAKAVA-kokeessa ja millaiset fiilikset mulle jäi koe tilanteesta. Ja sitten vielä lisäks Joensuun soveltuvuuskokeesta jossa olin kesäkuun alussa. Tuossa vasemmassa yläkulmassa muuten kuva kukkakimpusta joka on DIY ja kukat on poimittu meidän omasta pihasta. Rakastan pionin kukkia, ovat mun mielestä niin kauniita! Sopivat kesään kuin nenä päähän. 

Mukavaa lauantaita kaikille!


Aurinkolasit - Gina Tricot 

Neulepaita - Kappahl

T-paita - Gina Tricot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti